GUANITO

GUANITO – Ghivece este fertilizatorul organic ideal pentru a complecta solul cu o mare cantitate de azot organic si fosfor 100% asimilabil. Nici un alt produs nu are aceleasi caracteristici ca GUANITO. Materiile prime folosite (guano) sunt rezultatul unei selecţii atente care garanteaza o salinitate scazuta (6,5) iar elementele componente sunt eliberate pentru o durata medie a unui ciclu al recoltei.

Efectul mare al fertilizatorului creste prin aportul factorilor de crestere activi precum acidul humic, vitaminele, aminoacizi, auxinele si citoxinele similar cu utilizarea  amestecului format din fotostimulatorul natural AUXYM si fosforul organic. Ajuta la evitarea dezechilibrelor nutritive.

Fosforul din GUANITO este organic, iar in acest fel nu este supus  procesului de insolubilizare, ramanand astfel disponibil complet pentru plante. Acţiunea unui kilogram de fosfor de GUANITO este echivalentul a 3 kilograme de fosfor mineral si amestec organic. Fosforul mineral este mai delicat în comparaţie cu azotul mineral si potasiu pentru ca o mica oscilaţie a pH-ului solului este suficient pentru a-l face insolubil. In acest fel nu poate fi asimilat de catre plante. Forma organica este singura care face ca fosforul sa fie complet disponibil de-a lungul cresterii plantei.

Produse Formula Microelemente Comanda
Guanito 6N-15P2O5-3K2O
Comanda Produs